OM MIG

Jag som driver Dualitet heter Luzita & har en bakgrund som sjuksköterska inom psykiatrin där jag förutom samtal också har startat egenvårdsgrupper för att stärka människors egna inneboende hopp, resurser & förmågor. Den andliga dimensionen är för mig en viktig del av vår hälsa & jag är Advanced Soul Realignment practitioner & existentiell vägledare. Jag är mamma till två fantastiska barn, med ett stort intresse för graviditet, förlossning, anknytning & föräldraskap & även utbildad Föda utan rädsla instruktör. Jag älskar att uppleva livet & utmana mig & prova nya sätt att vara kreativ & skapa. Så här finns även ett galleri med målningar. Jag älskar att dansa & är gympa- & dansinstruktör & även massageterapeut. Visionen i företaget är att sammanfläta den samlade livskunskapen på alla nivåer i mitt arbete & bidra med inspiration, stöttning & erfarenhet. Jag tror att du har hittat hit av en anledning, du vill inte längre begränsa dig -du vill växa & blomma!