FÖR GRAViDA & FÖRÄLDRAR

Mitt hjärta slår extra hårt av förundran över att ett liv kan skapas, växa & födas i en annan människa. Och att ge detta lilla liv & dess föräldrar de bästa förutsättningarna att knyta an & växa på denna resa tillsammans. För gravida & föräldrar erbjuds:

FÖDA UTAN RÄDSLA

Denna förlossningsförberedande metod erbjuds till dig som är gravid tillsammans med din partner eller stödperson. Det är den kompletta metoden för en tryggare, naturligare & enklare förlossning. Med hjälp av kunskap om vår fysiologi aktiveras kroppens fascinerande inneboende förmåga att föda & hur partnern eller stödpersonen på bästa sätt kan stödja denna process. Metoden är stärkande & ger er konkreta verktyg inför den kommande förlossningen så att det blir den bästa möjliga upplevelsen för er & ert kommande barn!

Jag tar emot privata sessioner i ditt hem inom Sörmland & Stockholmsområdet. Jag anordnar även gruppsessioner tillsammans med andra par.

PRIS 4200 kr (inklusive moms) per par i ert hem. I priset ingår ca 4 timmars utbildning i föda utan rädsla.

PRIS 2100 kr (inklusive moms) per par i en mindre grupp tillsammans med andra par. I priset ingår ca 4 timmars utbildning i föda utan rädsla. Gruppen skapas utifrån intresseanmälningar, så hör av dig!

HUR MYCKET KÄRLEK FÅR DET PLATS I ETT HJÄRTA?

POST PARTUM DOULA

Jag tar uppdrag som POST PARTUM DOULA omkring Eskilstuna & Stockholmstrakten. Hushållsnära tjänster är något vi mer & mer tar emot i Sverige, men att be om hjälp i sitt föräldraskap är inte lika vanligt. Föräldraledigheten tenderar att bli en prestation där vi jämför oss, blir utmattade av sömnbrist, latteträffar, babysim & bilden av det perfekta hemmet, föräldraskapet & relationen. Om vi istället skulle räcka ut en hand för att få de bästa förutsättningarna & det viktigaste av allt- att skapa anknytning & relation till ditt nyfödda barn. Du kanske inte har hjälp att tillgå från tex dina föräldrar i närheten? En Post partum Doula kommer hem till dig & kan ge dig information, emotionellt stöd i din föräldraroll & möjlighet till återhämtning efter förlossningen. Jag kan hjälpa till med lättare hushållsarbeten, ordna en måltid, ta hand om ditt barn om du behöver vila eller återhämtning, så att du/ni får den bästa möjligheten att skapa kontakt & anknytning till barnet under föräldraledigheten.

EXISTENTIELL VÄGLEDNING

Denna vägledningsmetod passar bra för dig som upplever dig begränsad eller påverkad av din graviditet, kommande förlossning, eller efter att barnet är fött. Det handlar om att bli mött i din upplevelse & tillsammans belysa dina känslor, eventuella rädslor & upplevelser för att kunna ta dig vidare & skapa de bästa förutsättningarna för dig & anknytningen till ditt barn. Det finns även möjlighet att gå som par. Läs gärna mer om metoden här.

DU ÄR ÄLSKAD, DU ÄR KÄRLEK

KLIENTBERÄTTELSER

Maila för bokning & intresse Luzita@dualitet.nu