PÅ GÅNG…

Här presenteras lite smått & gott som är på gång just nu. Såsom aktuella facebookgrupper, samarbeten, medverkan i poddar & events. Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet & gilla Dualitet på Instagram & Facebook för att inte missa något & sprid gärna om du vet fler som skulle glädjas av detta!

Just nu är det hög tid att anmäla dig till Systerskap & Gudinnekraft som är ett 3 månaders gruppprogram online för kvinnor som vill blomma ut och leva mer levande, komma i kontakt med sin sensualitet och intuition.

Du kan läsa mer om programmet här: 12 veckor av Systerskap & Gudinnekraft

FACEBOOKGRUPPER

Välkommen att gå med i facebookgruppen ”Dualitet, nyfiken på…” där det kommer att bjudas på live-videosamtal med gäster av olika slag där vi pratar bl.a om medvetna relationer, kärlek, autenticitet, existensen, graviditet och föräldraskap mm.

HOLY MAMAS! är facebookgruppen för dig som är gravid eller planerar att bli, som vill ha ett sammanhang och inspiration för att hedra dig och din graviditet.

MEDVERKAN I PODDAR

Jag blev inbjuden att prata om Soul Realignment och Akashakrönikan i de fantastiska syskonen Sarah och Jimmies podd SoulRiwer Podcast. Det blev ett mysigt och lättsamt samtal om vad jag gör och vad jag hjälper mina klienter med. Jimmie berättar även lite om sin upplevelse av en själsprofilsläsning. Lyssna gärna på avsnittet HÄR om du är nyfiken!

Vill samtidigt passa på att tipsa om deras fina podd!

Jag och lilla Teddy (min dotters hund) fick äran att medverka i den nyskapade podden ”Samtal i skogen”. Vi pratar om livskvalitet, närvaro, varande och görande, föräldraskap och mycket mer. Du kan lyssna på avsnittet HÄR.

Jag har även fått äran att gästa min fina vän Marika Tapper i hennes podd ”Hemligheterna bakom att älska sig själv” i flera avsnitt, där vi pratar om allt mellan himmel och jord som intresserar oss, om du vill lyssna så hittar du avsnitten här nedan:

EVENT

Om du har tips eller idéer till kommande event eller liknande är jag bara ett mail bort!

Heligt rum för kvinnor. Nov 2020 i samarbete med Marika Tapper
Maj 2021 i samarbete med Marika Tapper
November 2021 i samarbete med Marika Tapper

Februari 2022, Kvinnoevent.
Date night -möte med dig tillsammans med andra.September 2022 i samarbete med Mattias Fyrörn.
Februari 2023, kvinnoevent.