PÅ GÅNG…

Här presenteras vad som är på gång just nu. Såsom facebookgrupper, samarbeten, medverkan i poddar och events. Skriv gärna upp dig på nyhetsbrevet och gilla Dualitet på Instagram och Facebook för att inte missa något och sprid gärna om du vet fler som skulle glädjas av detta!

Systerskap & Gudinnekraft är programmet för kvinnor som vill blomma ut och leva mer levande, komma i kontakt med sin sensualitet och sin intuition. Kika in på fliken för att läsa mer om innehåll och nästa startdatum.

FACEBOOKGRUPPER

Välkommen att gå med i facebookgruppen ”Dualitet, nyfiken på…” där det bjuds på live-videosamtal med gäster av olika slag där vi pratar bl.a om medvetna relationer, kärlek, autenticitet, existensen, själsläsningar, graviditet och föräldraskap mm.

MEDVERKAN I PODDAR

Jag blev inbjuden att prata om Soul Realignment och Akashakrönikan i de fantastiska syskonen Sarah och Jimmies podd SoulRiwer Podcast. Det blev ett mysigt och lättsamt samtal om vad jag gör och vad jag hjälper mina klienter med. Jimmie berättar även lite om sin upplevelse av en själsprofilsläsning. Lyssna på avsnittet HÄR !

Jag och lilla Teddy (min dotters hund) fick äran att medverka i podden ”Samtal i skogen”. Vi pratar om livskvalitet, närvaro, varande och görande, föräldraskap och mycket mer! Lyssna på avsnittet HÄR.

Jag har även fått äran att gästa min fina vän Marika Tapper i hennes podd ”Hemligheterna bakom att älska sig själv” i flera avsnitt, där vi i korta avsnitt pratar om allt mellan himmel och jord som intresserar oss, om du vill lyssna så hittar du alla avsnitten nedan:

EVENT

Om du har tips eller idéer till kommande event eller liknande finns jag bara ett mail bort!

Heligt rum för kvinnor. Nov 2020 i samarbete med Marika Tapper
Maj 2021 i samarbete med Marika Tapper
November 2021 i samarbete med Marika Tapper

Februari 2022, Kvinnoevent.
Date night -möte med dig tillsammans med andra.September 2022 i samarbete med Mattias Fyrörn.
Februari 2023, kvinnoevent.