PÅ GÅNG

Här presenteras lite smått & gott som är på gång just nu. Skriv gärna upp dig på Dualitets nyhetsbrev & gilla Dualitet på Instagram & Facebook för inspiration & för att inte missa något, & dela gärna om du vet fler som skulle glädjas av detta!

#COFFEETOCONNECT

Ylva-Li & Caroline, de fantastiska grundarna, solstrålarna & inspiratörerna bakom Livingroom, Coffee and connection.

Jag är stolt samarbetspartner till det fantastiska cafeet med coaching. Livingroom – coffee and connection på Rödabergsgatan 11 i Stockholm.

#Coffeetoconnect är ett paraplybegrepp för ett första samtal/behandling, som erbjuds av Livingrooms coacher, rådgivare & terapeuter. #Coffeetoconnect-sessionerna är alltid 25 min & kostar endast 290 kr, erbjudandet gäller hela 2021. Priset är detsamma oavsett vad, vem & var du väljer att boka in din session. Bor du inte i Stockholm? Ingen fara, flera av coacherna erbjuder även andra forum, vilket även gäller mina tjänster.

Läs mer om cafeet, alla coacher, erbjudanden & boka in dig på Livingrooms hemsida här!

PODCAST

Min fina vän Marika Tapper från varamedveten.se har podden ”Hemligheterna bakom att älska sig själv” (finns på Spotify & där poddar finns) där hon dagligen delar med sig av sin visdom & villkorslösa kärlek. Jag har fått äran att gästa podden i några avsnitt, om du vill lyssna så hittar du dem här:

573 – Djungel av olika metoder

572 – Lyssna inte podden!!

485 – Splittrad Värld

422 – Olika volymer i kroppen

379 – Kondomer och Bindor

378 – Feminint & Maskulint

377 – Heligt Rum

317 – Marika blir intervjuad

318 – Fortsättning…

304 – Låter du någon gå före dig?

303 – Hur väljer du vänner?

301 – Hur möter du dina barn?

302 – Hur möter du dina barn del 2

EVENT

Just nu finns inga inplanerade event, men om du har tips eller ideer till kommande event eller annat är du välkommen att kontakta mig via mail!

Här är en bild från eventet Heligt rum för kvinnor som hölls tillsammans med Marika Tapper med fokus på den feminina urkraften med intuition & skapande.

HELIGT RUM FÖR KVINNOR.
Med Luzita & Marika Tapper (ifrån Vara medveten).
November 2020

Och här kan du ta del av en deltagares upplevelse av eventet i podden: 423 – Emelia beskriver kärlek till kroppen.

KLIENTBERÄTTELSER