SJÄLSLÄSNiNGAR

”PLEASE DO UNIVERSE A FAVOR, DON´T HIDE YOUR MAGIC”

Vi är alla en del av universum, källan, skapelsen eller vad du vill kalla det. Vi är här för att utforska & uppleva oss själva som de unika, kreativa skapelser vi är.

Låt oss tända lampan, så att du slipper famla i dimman.

Jag bjuder in dig som längtar efter att komma i djupare kontakt med den du är, din kärna, dina unika gåvor och vill leva mer utifrån själens visdom. De flesta människor lever långt ifrån sin fulla potential. Vi famlar i en dimma av andras tyckande, vår uppväxt och samhällets normer. Vi har i generationer gjort val som går emot oss själva, så pass att vi tappat kontakten med oss själva. Detta påverkar vår hälsa, energi och tillgången till vår livskraft, känslan av syfte och mening, som i sin tur påverkar oss på de flesta områden i våra liv. När så mycket mer är möjligt!!

Akashakrönikan är en energimässig informationsportal, där ALL information om oss på själsnivå finns. Är du redo att ta emot den vackra sanningen om vem du är?

SJÄLSPROFiL

Existnetiell kris, eller en nyfiken sökare? Står du inför ett livsval, vad du kan bidra med eller längtar efter mera klarhet. Vi tar reda på dina unika gåvor och vem är du på själsnivå. Vad säger ditt ursprung om dig? Du får reda på vilket sätt just DU är skapt att uttrycka och uppleva dig själv och vad du kan fokusera på för att få som mest livskraft och energi i ditt liv. Vi tar också reda på vilket livstema du har valt i detta liv och din själs specialiseringar. Det ger nycklar och svar och är otroligt vacker och bekräftade information. Genom din ökade medvetenhet om dig själv och dina medvetna handlingar gör det möjligt att skapa kraftfulla förändringar på alla nivåer i ditt liv!

PRIS: 2500 kr (inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, ca 60-90 minuters samtal och presentation av din själsprofil via telefon och tillgång till inspelning av samtalet.

SOUL REALiGNMENT®

Du har kanske testat allt, gått i terapi, provat olika metoder, gjort många medvetna val och förändringar i ditt liv, men känner ändå att livet inte faller på plats? Du kanske hamnar i samma mönster i relationer, har ohälsa som du inte förstår orsaken till, står och stampar utan att komma vidare eller känner dig låg på energi?

Alla våra val och handlingar har konsekvenser. Även icke-val. Svaren är omedelbara, antingen ökar vår livskraft eller skapar våra val begränsningar och blockeringar, som visar sig i olika områden av livet. Det är egentligen inte svårare än så. I en Soul Realignment® läsning ingår en själsprofil, men vi går även på djupet och tar reda på vilka blockeringar och begränsningar som hindrar dig från att nå de mål och drömmar du strävar efter. Hur och när skapades dessa blockeringar och hur kan du lösa upp dem? Är det från detta liv, eller mer troligt från tidigare liv som du är ovetande om? Detta för att kunna göra medvetna val och uppleva mer av dig och det du är här för och därmed skapa det du längtar efter. När du vet orsaken bakom dina mönster och blir mer medveten, kan du göra nya val som går i linje med den du är skapad att vara.

Här får du även en full energirensning av det som blockerar din energi, samt praktiska råd. Är du redo att göra nya val, uppleva dig själv fullt ut och släppa taget om det som hindrar dig?

PRIS: 4800 kr (Inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, din Soul Realignment® läsning via telefon, ca 90 minuter, en full energirensning och återställning av din själs struktur, hemläxa samt inspelning av samtalet.

KOMPLETTERANDE LÄSNiNGAR

För dig som har gjort en själsprofilsläsning och/eller Soul Realignment finns mycket mer att utforska! Har du en specifik livssituation som hindrar dig, relationer som knasar sig, vill du förstå din partner, föräldrar eller dina barn på en djupare nivå? Vill du fördjupa förståelsen om din unika själ ytterligare? Utifrån vart du befinner dig och dina behov skräddarsyr vi din läsning utifrån din intention och önskemål.

UPPFÖLJANDE SAMTAL

Vill du ha fortsatt vägledning i hur du kan välja och agera i ditt liv utifrån din unika själ så finns möjligheten att boka in uppföljande samtal via telefon så stöttar jag dig vidare på din väg. Enstaka frågor går givetvis bra via mail. Jag är utbildad både inom Soul Realignment, vårdande samtal och existentiell vägledning. Läs mer om samtal, coaching och program HÄR.

BOKNING OCH ALLMÄNNA VILLKOR

Kontakta mig via mail för frågor, eller bokning på Luzita@dualitet.nu . Samtliga läsningar görs på distans och presenteras via telefon på överenskommen tid. Du får en inspelning av samtalet så att du har möjlighet att lyssna igen. Det är mycket information som kan sjunka in över tid. Jag behöver vissa uppgifter om dig och påbörjar mitt arbete efter inkommen betalning. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är genomförd.

”Att vara i Luzitas närvaro är att känna sig älskad i varje cell. Hennes varma sätt att bemöta & hennes underbara energi gör att man kan slappna av & känna sig sedd, hörd & älskad.

”De själs- & livssituationsläsningar som Luzita gjort har verkligen öppnat upp till att se mönster i mig själv i nytt ljus, att jag kan bekräfta & erkänna dem & utifrån det börjat agera annorlunda. I & med det har jag tagit stora steg framåt i min personliga utveckling. Otroligt mycket som resonerade fullständigt på ett djupt plan. Oändligt tacksam för det som Luzita har gett mig genom hennes läsningar. Helt ovärderligt.” /J-O

Läs fler KLIENTBERÄTTELSER här