SJÄLSLÄSNiNGAR

Vi ÄR ALLA EN DEL AV UNIVERSUM, KÄLLAN, SKAPELSEN ELLER VAD DU VILL KALLA DET & HÄR FÖR ATT UTFORSKA & UPPLEVA OSS SJÄLVA SOM DE UNIKA, KREATIVA SKAPELSER VI ÄR.

Vill du treva med ficklampa i mörkret eller gå på en upplyst väg med energi, lätthet & överflöd? Är du redo att öka livskraften & leva ditt liv utifrån din själs sanning?

I en själsläsning hämtas information från ditt själsregister, även kallad Akashakrönikan. Där finns ALL information om oss på själsnivå, våra unika gåvor, tidigare val & mönster som blockerar oss från att leva fullt ut idag. Lite som själens Google. I denna metod hämtas användbar & praktisk information om dig. Genom att bli medveten om dina gåvor & mönster kan du göra nya val i linje med dig. Genom din vilja till medvetna handlingar är det möjligt att skapa en kraftfull, fokuserad transformation på alla nivåer i ditt liv!

FÖLJANDE LÄSNINGAR I AKASHAKRÖNIKAN ERBJUDS:

SJÄLSPROFILSLÄSNING

Vem är du på själsnivå? Vilka är dina gåvor? Vad säger ditt ursprung om dig? Du får reda på vilket sätt just DU får mest livskraft & hur du kan uttrycka det liv du är skapad för att uppleva. Du får reda på vad du behöver göra på för att uttrycka din själs sanning.

PRIS: 2100 kr (inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, presentation av din själsprofil via telefon, ca 30-45 minuter & inspelning av samtalet.

SOUL REALIGNMENT®

Du kanske har gjort medvetna val & förändringar, provat olika metoder men känner att något saknas & inte faller på plats? Upplever du brist, eller att du upprepar mönster som du inte kommer vidare i?

I en Soul Realignment® läsning får du en själsprofilsläsning som beskrivs ovan, men vi tar också reda på dina blockeringar & begränsningar som hindrar dig från att nå de mål & drömmar du strävar mot. Du får reda på hur & vart dessa blockeringar skapades & vad du praktiskt kan göra för att lösa upp dem. Detta för att kunna uppleva mer av dig & det du är här för att uppleva & skapa de resultat du längtar efter. Alla handlingar har sina konsekvenser, antingen är de i linje med dig & ökar din livskraft eller så skapar de begränsningar & blockeringar som leder till brist.   

Är du redo att uppleva dig själv fullt ut & släppa det som hindrar dig?

PRIS: 4200 kr (Inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, din Soul Realignment® läsning via telefon ca 90 minuter, full energirensning & återställning av din själs struktur, hemläxa samt inspelning av samtalet.

KOMPLETTERANDE LÄSNINGAR FÖR DIG SOM GJORT EN SOUL REALIGNMENT ELLER SJÄLSPROFILSLÄSNING:

LIVSSITUATIONSLÄSNING

Den här läsningen kan göras återkommande för dig som har specifika problem som dyker upp i ditt liv. Vi kan se det lite som en rysk docka. När ett lager försvinner kan nya lager dyka upp & vi skalar de lager som hindrar oss från att leva fullt ut. Om du har specifika områden i ditt liv som du upplever som problem eller blockeringar & vill ta reda på vart de kommer ifrån eller vad de beror på kan vi göra en livssituationsläsning. Då får du reda på vart & hur dessa mönster skapades & vad du behöver göra för att bryta dessa mönster & istället skapa det du önskar.

PRIS: 2100 kr (Inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, presentation via telefon, energirensning samt inspelning av samtalet.

RELATIONSLÄSNING

Relationer är väldigt viktiga för oss & spelar en stor roll i vår personliga utveckling. Genom relationer hjälper vi varandra att spegla vår karma & lära oss mer om vilka vi är & inte är. Det är möjligt att förstå sina relationer bättre genom att titta på två själars gemensamma historia i Akashakrönikan. Den här läsningen går att göra på alla typer av relationer & målet är att medvetandegöra & rensa blockeringar som kan finnas mellan er.

PRIS: 2100 kr (Inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, presentation via telefon, samt inspelning av samtalet.

CHAKRAOBALANSER

Energin i vår kropp rör sig genom våra olika chakran (energipunkter i kroppen) & behöver vara i flöde för att vi ska må bra fysiskt, mentalt & känslomässigt. Varje chakra påverkar & samspelar med varandra. En obalans kan vara för mycket eller för lite energi i ett chakra & påverkar helheten & uppkommer beroende på vad vi fokuserar på eller förnekar i våra liv, genom vår livsstil & våra val. Denna läsning ger hänvisning vad du behöver fokusera på för att balansera energin i din kropp.

PRIS: 2100 kr (Inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, presentation via telefon, samt inspelning av samtalet.

UPPFÖLJANDE SAMTAL

Om du efter din läsning vill ha fortsatt vägledning hur du kan välja & agera i ditt liv utifrån din själsprofil så är du välkommen att boka in uppföljande samtal via telefon så stöttar jag dig vidare på din väg. Ibland är det lättare att göra nya val när vi har någon som kan stötta & vägleda. Jag är utbildad både inom Soul Realignment, vårdande samtal & existentiell vägledning. Du väljer själv vad du vill fokusera på & ha stöttning i.

PRIS: 800 kr (Inkl. moms) för 45- 60 minuters uppföljande samtal, inklusive inspelning om så önskas.

PAKETLÖSNINGAR

Informationen i läsningarna är väldigt transformativ, men ibland kan det vara skönt att ha någon som följer en på stigen mot nya val i livet. Ibland kan det även vara svårt att välja väg, eller vilken läsning som skulle passa dig bäst. Därför erbjuder jag även olika paketlösningar. Vi bokar in ett kostnadsfritt telefonsamtal, så skräddarsyr vi ett paket som passar dig bäst utifrån din situation till ett rabatterat pris jämfört om du skulle boka varje läsning eller samtal för sig! Det skulle exempelvis vara en Soul Realignmentläsning som start, med ett vägledande samtal månaden efter, därefter exempelvis en livvsituationsläsning, relationsläsning eller en chakraläsning beroende på din situation och sedan ett vägledande samtal för att verkligen förankra och ta nya handlingar i ditt liv med stöd av informationen som har framkommit. Hör gärna av dig så berättar jag mer!

Skulle du vilja ge bort ett presentkort till någon du tycker om? Kontakta mig så ordnar vi det!

Kontakta mig för bokning eller frågorLuzita@dualiet.nu.

Läs gärna KLIENTBERÄTTELSER här

ANTINGEN ÄR ALLT MAGISKT ELLER INGET. DET BEROR PÅ DITT PERSPEKTIV

ALLMÄNNA VILLKOR

Samtliga läsningar görs av mig på distans & presenteras via telefon på överenskommen tid. Samtalet spelas in så att du har tillgång att lyssna på inspelningen igen. Jag behöver vissa uppgifter om dig & påbörjar att hämta informationen i Akashakrönikan/ ditt själsregister efter inkommen betalning. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord.