SJÄLSLÄSNiNGAR

”PLEASE DO UNIVERSE A FAVOR, DON´T HIDE YOUR MAGIC”

Vi är alla en del av universum, källan, skapelsen eller vad du vill kalla det. Vi är här för att utforska och uppleva oss själva som de unika, kreativa skapelser vi är.

Din själ är ditt sanna jag. Den skapades utifrån energi och är ren oförstörbar energi. Du har ditt unika uttryck som du är här för att uppleva, i hur du skapar och vad du bidrar med. Idag lever de flesta människor långt ifrån sin själ och sin kärna. Vi har glömt bort vilka vi är. Vi har gjort så många val som har gått emot oss själva, genom många livstider, att vi har glömt vilka vi är och har därmed tappat livskraft. Men informationen om din själ finns där när du är redo. Den väntar på dig…

I en själsläsning hämtas information från ditt själsregister, eller Akashakrönikan. Där finns ALL information om oss på själsnivå, våra unika gåvor, blockeringar, tidigare val och mönster som hindrar oss från att leva fullt ut idag. Genom att öka din medvetenhet kan du göra nya val i linje med din själ och läka. Genom din vilja till nya handlingar är det möjligt att skapa en kraftfull, fokuserad transformation på alla nivåer i ditt liv! Kombineras med fördel med samtal för stöttning på din resa! Se coachingprogram.

PRODUKTER SOM ERBJUDS:

SJÄLSPROFiLSLÄSNiNG

Vem är du på själsnivå? Vilka är dina gåvor? Vad säger ditt ursprung om dig? Du får reda på vilket sätt just DU får mest livskraft och hur du kan uttrycka det liv du är skapad för att uppleva. Du får reda på vad du behöver göra på för att uttrycka din själs sanning.

PRIS: 2500 kr (inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, presentation av din själsprofil via telefon och inspelning av samtalet.

SOUL REALiGNMENT®

Du har kanske gjort många medvetna val och förändringar i ditt liv, provat olika metoder men känner att något saknas och inte faller på plats? Upprepar du mönster som du inte kommer vidare i, eller känner dig låg på livsenergi?

I en Soul Realignment® läsning ingår en själsprofilsläsning som beskrivs ovan, men vi tar också reda på vilka blockeringar och begränsningar som hindrar dig från att nå de mål och drömmar du strävar mot. Du får reda på hur och när dessa blockeringar skapades och vad du praktiskt kan göra för att lösa upp dem. Detta för att kunna uppleva mer av dig och det du är här för att uppleva och därmed skapa de resultat du längtar efter.

Alla handlingar har sina konsekvenser, antingen är de i linje med dig och ökar din livskraft eller så skapar de begränsningar och blockeringar som leder till brist på energi.  Är du redo att uppleva dig själv fullt ut och släppa taget om det som hindrar dig?

PRIS: 4700 kr (Inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, din Soul Realignment® läsning via telefon, full energirensning och återställning av din själs struktur, hemläxa samt inspelning av samtalet.

KOMPLETTERANDE LÄSNiNGAR

För dig som har gjort en själsprofilsläsning eller Soul Realignment finns mycket mer att utforska! Har du en specifik livssituation som hindrar dig, relationer som knasar sig, vill du förstå din partner och dina barn på en djupare nivå? Vill du fördjupa förståelsen om din unika själ? Har du eget företag finns även möjlighet till läsningar och coachning för att även ditt företag skall vara i linje med dig på själsnivå, eller om du vill nå ett specifikt mål i framtiden.

UPPFÖLJANDE SAMTAL

Vill du ha fortsatt vägledning i hur du kan välja och agera i ditt liv utifrån din unika själ så är du välkommen att boka in uppföljande samtal via telefon så stöttar jag dig vidare på din väg. Jag är utbildad både inom Soul Realignment, vårdande samtal och existentiell vägledning.

PRIS: 1300 kr (Inkl. moms) för c:a 60 minuters uppföljande samtal via telefon eller videosamtal.

PROGRAM

ANTINGEN ÄR ALLT MAGISKT ELLER INGET.
DET BEROR PÅ PERSPEKTIV

Informationen i läsningarna är väldigt transformativ, men ibland behöver vi någon som stöttar och följer oss över tid mot nya stigar i livet. Funderar du på vilken av dessa läsningar som skulle passa dig bäst, eller vad de kan bidra med? Jag erbjuder coachingprogram med läsningar varvat med uppföljande samtal anpassade utifrån vart du befinner dig.

Läs mer om det HÄR.

PRESENTKORT

Skulle du vilja ge bort ett presentkort till någon du tycker om? Kontakta mig så ordnar vi en gåva utöver det vanliga!

BOKNING

Kontakta mig via mail för bokning eller frågor på Luzita@dualitet.nu så återkommer jag till dig.

ALLMÄNNA VILLKOR

Samtliga läsningar görs av mig på distans & presenteras via telefon på överenskommen tid. Samtalet spelas in så att du har tillgång att lyssna på inspelningen igen. Jag behöver vissa uppgifter om dig & påbörjar att hämta informationen i Akashakrönikan/ ditt själsregister efter inkommen betalning. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord.

”Att vara i Luzitas närvaro är att känna sig älskad i varje cell. Hennes varma sätt att bemöta & hennes underbara energi gör att man kan slappna av & känna sig sedd, hörd & älskad.

”De själs- & livssituationsläsningar som Luzita gjort har verkligen öppnat upp till att se mönster i mig själv i nytt ljus, att jag kan bekräfta & erkänna dem & utifrån det börjat agera annorlunda. I & med det har jag tagit stora steg framåt i min personliga utveckling. Otroligt mycket som resonerade fullständigt på ett djupt plan. Oändligt tacksam för det som Luzita har gett mig genom hennes läsningar. Helt ovärderligt.” /J-O

Läs fler KLIENTBERÄTTELSER här