SJÄLSLÄSNiNGAR

PLEASE DO UNIVERSE A FAVOR,
DON´T HIDE YOUR MAGIC

Vi är alla en del av universum, källan, skapelsen eller vad du vill kalla det. Vi är här för att utforska & uppleva oss själva som de unika, kreativa skapelser vi är.

Din själ är ditt sanna jag. Den skapades utifrån energi & är ren oförstörbar energi. Du har ditt unika uttryck som du är här för att uppleva, i hur du skapar & vad du bidrar med. Som det ser ut idag lever dock de flesta människor långt ifrån sin själ & sin kärna. Vi har glömt bort vilka vi är. Vi har historiskt sett gjort så många val som har gått emot oss själva, att vi har glömt vilka vi är & därmed tappat livskraft. Men informationen om din själ finns där när du är redo. Den väntar på dig…

Är du redo att leva ett liv med mer energi, livskraft, lätthet & flow utifrån din själs sanning? Där du kan bidra & skapa med din unika energi här på jorden? Är du redo att göra de förändringar som krävs?

I en själsläsning hämtas information från ditt själsregister. Där finns ALL information om oss på själsnivå, våra gåvor, tidigare val & mönster som blockerar oss från att leva fullt ut idag. Informationen finns där att tillgå som själens Google, men vi måste vara redo & veta hur. Genom denna metod blir du medveten om dina gåvor & mönster så att du kan läka & göra nya val i linje med din själ. Genom din vilja till medvetna handlingar är det möjligt att skapa en kraftfull, fokuserad transformation på alla nivåer i ditt liv!

FÖLJANDE LÄSNINGAR ERBJUDS:

SJÄLSPROFILSLÄSNING

Vem är du på själsnivå? Vilka är dina gåvor? Vad säger ditt ursprung om dig? Du får reda på vilket sätt just DU får mest livskraft & hur du kan uttrycka det liv du är skapad för att uppleva. Du får reda på vad du behöver göra på för att uttrycka din själs sanning.

PRIS: 2500 kr (inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, presentation av din själsprofil via telefon & inspelning av samtalet.

SOUL REALIGNMENT®

Du har kanske gjort många medvetna val & förändringar i ditt liv, provat olika metoder men känner att något saknas & inte faller på plats? Upprepar du mönster som du inte kommer vidare i, eller känner dig låg på livsenergi?

I en Soul Realignment® läsning ingår en själsprofilsläsning som beskrivs ovan, men vi tar också reda på vilka blockeringar & begränsningar som hindrar dig från att nå de mål & drömmar du strävar mot. Du får reda på hur & vart dessa blockeringar skapades & vad du praktiskt kan göra för att lösa upp dem. Detta för att kunna uppleva mer av dig & det du är här för att uppleva & skapa de resultat du längtar efter. Alla handlingar har sina konsekvenser, antingen är de i linje med dig & ökar din livskraft eller så skapar de begränsningar & blockeringar som leder till brist på energi.   

Är du redo att uppleva dig själv fullt ut & släppa det som hindrar dig?

PRIS: 4600 kr (Inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, din Soul Realignment® läsning via telefon, full energirensning & återställning av din själs struktur, hemläxa samt inspelning av samtalet.

KOMPLETTERANDE LÄSNINGAR FÖR DIG SOM GJORT EN SOUL REALIGNMENT ELLER SJÄLSPROFILSLÄSNING:

LIVSSITUATIONSLÄSNING

För dig som gjort en själsprofilsläsning eller Soul realignment kan en livssituationsläsning vara en fortsättning. Här tittar vi på vilka blockeringar som ligger bakom ett eller flera specifika områden i ditt liv, ur ett energi/ själsperspektiv. Som en själslig röntgen. Vi kan se det som en rysk docka. Genom livet lägger vi på oss olika lager, mönster eller trauman. Det kan vara på själslig nivå, tankemässigt eller fysiskt. När vi bearbetar eller tar hand om ett lager kan nya lager dyka upp för att läkas & som hindrar oss från att leva fullt ut. Har du något specifikt område i ditt liv som du upplever som problem eller blockeringar & vill ta reda på vart de kommer ifrån eller vad de beror på kan vi göra en livssituationsläsning. Då får du reda på vart & hur dessa mönster skapades & vad du behöver göra för att bryta dessa mönster & istället skapa det du önskar.

PRIS: 2500 kr (Inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, presentation via telefon, energirensning samt inspelning av samtalet.

RELATIONSLÄSNING

Oavsett om vi vill det eller inte så spelar relationer ofta en stor del i våra liv. Till föräldrar, syskon, barn, vänner, kollegor eller partners. Våra relationer blir som en spegel av vår inre värld & triggar ofta sår som vi inte läkt. Därför spelar våra relationer en väldigt viktig roll även i vår personliga utveckling. Det är möjligt att förstå sina relationer bättre genom att titta på själarnas gemensamma historia i Akashakrönikan. En relationsläsning går att göra på alla typer av relationer & målet är att medvetandegöra & rensa blockeringar som kan finnas mellan er. Genom att förstå sig själv & den andre på själsnivå kan vi mötas villkorslöst utifrån dem vi är.

PRIS: 2500 kr (Inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, presentation via telefon, samt inspelning av samtalet.

UPPFÖLJANDE SAMTAL

Om du vill ha fortsatt vägledning hur du kan välja & agera i ditt liv utifrån din själsprofil så är du välkommen att boka in uppföljande samtal via telefon så stöttar jag dig vidare på din väg. Ibland är det lättare att göra nya val när vi har någon som kan stötta & vägleda. Jag är utbildad både inom Soul Realignment, vårdande samtal & existentiell vägledning. Du väljer själv vad du vill fokusera på & ha stöttning i.

PRIS: 900 kr (Inkl. moms) för 45- 60 minuters uppföljande samtal, inklusive inspelning om så önskas.

PAKETLÖSNINGAR

Informationen i läsningarna är väldigt transformativ, men ibland behöver vi någon som stöttar & följer oss på stigen mot nya val i livet. Funderar du på vilken av dessa läsningar som skulle passa dig bäst, eller vad de kan bidra med? Jag erbjuder olika paketlösningar med läsningar & uppföljningar i ett anpassat program för dig. Det finns så mycket att ta reda på genom dessa läsningar! Maila mig så bokar vi in ett telefonsamtal & skräddarsyr ett paket som passar dig utifrån där du befinner dig just nu. Inget köptvång, men vill du så följer jag gärna med på din resa! Hör av dig via mail så berättar jag mer!

PRESENTKORT

Skulle du vilja ge bort ett presentkort till någon du tycker om? Kontakta mig så ordnar vi en gåva utöver det vanliga!

PRIS: Valfri summa & produkt

ANTINGEN ÄR ALLT MAGISKT ELLER INGET.
DET BEROR PÅ DITT PERSPEKTIV

Kontakta mig för bokning eller frågorLuzita@dualiet.nu.

Läs andras upplevelser & KLIENTBERÄTTELSER här

ALLMÄNNA VILLKOR

Samtliga läsningar görs av mig på distans & presenteras via telefon på överenskommen tid. Samtalet spelas in så att du har tillgång att lyssna på inspelningen igen. Jag behöver vissa uppgifter om dig & påbörjar att hämta informationen i Akashakrönikan/ ditt själsregister efter inkommen betalning. Ingen ångerrätt eller återbetalning när läsningen är gjord.