OM MiG

Det vore en ära att få vara med på din resa… Att få lyssna till dina viskningar, omfamna allt så att du kan blomma ut i ännu mera DU!!

Jag som driver Dualitet heter Luzita & har en bakgrund som sjuksköterska inom psykiatri där jag förutom samtal också har startat egenvårdsgrupper för att stärka människors egna inneboende hopp, resurser & förmågor. Den andliga dimensionen är för mig en viktig del av vår hälsa & jag är Advanced Soul Realignment practitioner & även utbildad inom existentiell vägledning. Jag är mamma till två fantastiska barn, med ett stort intresse för graviditet, förlossning, anknytning & föräldraskap & även utbildad Föda utan rädsla instruktör. Jag älskar att uppleva livet & utmana mig & prova nya sätt att vara kreativ & skapa. Så här finns även ett galleri med målningar. Jag älskar att dansa & är dansinstruktör & även massageterapeut. Visionen i företaget är att sammanfläta den samlade livskunskapen på alla nivåer i mitt arbete & bidra med inspiration, stöttning & erfarenhet. Jag tror att du har hittat hit av en anledning, du vill inte längre begränsa dig -du vill växa & blomma!

Dualitet för mig betyder att inte välja, utan att inkludera ALLT i vår mänskliga upplevelse. Att omfamna det vackra & det vilda, det mörka & ljusa inom oss utan att värdera. Att inse vår egen storhet, skapand & ansvar för vårt liv. Att våga tro på vad som är möjligt & utforska vad det innebär att leva fullt ut. Att föra in medvetenhet i det vi förnekat, förminskat eller tryckt undan. Det börjar med dig & mig!

KLiENTBERÄTTELSER