OM MiG

Du har hittat hit av en anledning, du vill inte längre begränsa dig -du vill växa och blomma!

Det vore en ära att få lyssna till dina viskningar, omfamna allt & gå med på din stig så att du kan blomma ut i ännu mera DU!!

Jag heter Luzita och har en stor förundran och nyfikenhet till livet, hur vi förkroppsligar vår själ, vad som skapar hälsa och ett levande liv. Jag har arbetat i över 17 år som sjuksköterska, främst inom psykiatri med fokus på möta människor och att stärka deras inneboende resurser och förmågor och att inge hopp. Förutom vår kroppsliga och sinnliga värld är den andliga dimensionen en viktig del av vår hälsa, växt och välbefinnande. Jag har därför vidareutbildat mig bl.a. inom Soul Realignment och existentiell vägledning

Jag är mamma till två barn (mina största gurus), har ett stort intresse för mellanmänskliga relationer, vårt medvetande, energier, skapande & hur allt hänger samman i detta förunderliga universum. Jag älskar att uppleva livet, utmana mig, utforska nya sätt att vara kreativ & skapa på. För mig är det viktigt att leva som jag lär för att kunna bidra med inspiration, stöttning & växt till andra.

Dualitet innebär för mig att inkludera ALLT i vår mänskliga upplevelse. Att omfamna det vackra och det vilda, det kraftfulla och sårbara, det mörka och det ljusa utan att värdera. Väva ihop logik och inre vetande. Brygga kroppen med själen. När du för in medvetenhet i det som du förnekat, förminskat eller tryckt undan finns möjligheten att läka och tranformera. Du får då syn på din enorma skapande förmåga, kan ta ansvar för ditt liv och upplevelse, vilket också skapar tillit, istället för att det känns som att livet ”drabbar” oss.

Min önskan är att alla på jorden ska öka vår medvetenhet och vår självkärlek. Jag vill i mötet förmedla ödmjukhet, trygghet, villkorslös kärlek, lättsamhet och nyfikenhet. När vi vågar blicka inåt, bli mer autentiska, och vågar leva fullt ut, ökar kärleken till oss själva men också vår omgivning, och medvetenheten ökar både individuellt och kollektivt.

”Det finns ett fåtal människor som jag vågar öppna upp mig helt & hållet för & visa min själs innersta rum för. En av dem är finaste Luzita som jag ser upp till & som ser en för den man är. Så stolt & glad till att du går din egen väg Luzita, detta är du ämnad för!” /M.H

Vill du läsa om andras upplevelse av vägledning tillsammans med mig, klicka HÄR.