OM MiG

Det vore en ära att få lyssna till dina viskningar, omfamna allt & gå med på din stig så att du kan blomma ut i ännu mera DU!!

Jag heter Luzita & har en stor fascination & nyfikenhet kring livet, det mänskliga & vad det är som skapar hälsa. Jag har en bakgrund som sjuksköterska inom psykiatri med fokus på att stärka människors egna inneboende hopp, resurser & förmågor. Förutom vår kroppsliga & sinnliga värld är den andliga dimensionen för mig en viktig del av vår hälsa, växt & välbefinnande. Jag har därför vidareutbildat mig bl.a. inom Soul Realignment & existentiell vägledning.

Jag är mamma till två barn (mina största gurus), har ett stort intresse för mellanmänskliga relationer, vårt medvetande, energier, skapande & hur allt hänger samman i detta förunderliga universum. Jag älskar att uppleva livet, utmana mig, prova nya sätt att vara kreativ & skapa på. För mig är det viktigt att leva som jag lär för att kunna bidra med inspiration, stöttning & växt till andra.

Dualitet för mig betyder att inkludera ALLT i vår mänskliga upplevelse. Att omfamna det vackra & det vilda, det kraftfulla & sårbara, det mörka & ljusa utan att värdera. När vi för in medvetenhet i det som vi förnekat, förminskat eller tryckt undan har vi möjlighet att läka & tranformera. Vi inser då mer & mer vår enorma skapande förmåga, kan ta ansvar för vårt liv & upplevelse, vilket också skapar tillit, istället för att livet ”drabbar” oss.

Visionen är att öka den mänskliga medvetenheten genom ödmjukhet, kärlek, nyfikenhet & utveckling. Det är min övertygelse att när vi öppnar upp oss för vår unikhet & vår del av helheten, när vi vågar tro på vad som är möjligt, bejakar vår längtan att att leva fullt ut, då ökar också vår medvetenhet både individuellt & kollektivt, vår kärlek till oss själva & vår omgivning.

Det börjar med DIG & MIG! Du är inte ensam, vi gör det tillsammans! Jag tror att du har hittat hit av en anledning, du vill inte längre begränsa dig -du vill växa & blomma!

”Det finns ett fåtal människor som jag vågar öppna upp mig helt & hållet för & visa min själs innersta rum för. En av dem är finaste Luzita som jag ser upp till & som ser en för den man är. Så stolt & glad till att du går din egen väg Luzita, detta är du ämnad för!” /M.H

Vill du läsa om andras upplevelse av vägledning tillsammans med mig, klicka HÄR.