OM MiG

Jag tror att du har hittat hit av en anledning, du vill inte längre begränsa dig -du vill växa och blomma!

Det vore en ära att få lyssna till dina viskningar, omfamna allt & gå med på din stig så att du kan blomma ut i ännu mera DU!!

Jag heter Luzita och har en stor förundran och nyfikenhet till livet, det mänskliga och vad det är som skapar hälsa och ett levande liv. Jag har arbetat i över 17 år som sjuksköterska, främst inom psykiatri med fokus på att stärka människors egna inneboende hopp, resurser och förmågor. Förutom vår kroppsliga och sinnliga värld är den andliga dimensionen för mig en viktig del av vår hälsa, växt och välbefinnande. Jag har därför vidareutbildat mig bl.a. inom Soul Realignment och existentiell vägledning

Jag är mamma till två barn (mina största gurus), har ett stort intresse för mellanmänskliga relationer, vårt medvetande, energier, skapande & hur allt hänger samman i detta förunderliga universum. Jag älskar att uppleva livet, utmana mig, utforska nya sätt att vara kreativ & skapa på. För mig är det viktigt att leva som jag lär för att kunna bidra med inspiration, stöttning & växt till andra.

Dualitet innebär för mig att inkludera ALLT i vår mänskliga upplevelse. Att omfamna det vackra och det vilda, det kraftfulla och sårbara, det mörka och det ljusa utan att värdera. När vi för in medvetenhet i det som vi förnekat, förminskat eller tryckt undan har vi möjlighet att läka och tranformera. Vi får då syn på vår enorma skapande förmåga, kan ta ansvar för vårt liv och upplevelse, vilket också skapar tillit, istället för att livet ”drabbar” oss.

Visionen är att synliggöra och öka vår medvetenhet och självkärlek genom att mötas med ödmjukhet, trygghet, villkorslös kärlek, lättsamhet och nyfikenhet. Min sanning är att när vi vågar blicka inåt, bli mer autentiska, och vågar leva fullt ut, ökar vår kärlek till oss själva men också vår omgivning, och vår medvetenhet ökar både individuellt och kollektivt.

”Det finns ett fåtal människor som jag vågar öppna upp mig helt & hållet för & visa min själs innersta rum för. En av dem är finaste Luzita som jag ser upp till & som ser en för den man är. Så stolt & glad till att du går din egen väg Luzita, detta är du ämnad för!” /M.H

Vill du läsa om andras upplevelse av vägledning tillsammans med mig, klicka HÄR.