COACHNiNG & PROGRAM

Jag bjuder in dig till att möta dig själv djupare och växa in i mer trygghet och självkärlek. Att lyssna till din inre längtan och stötta dig att följa dina innersta drömmar.

Är du trött på att vara trött, att inte veta din riktning? Du vill kanske ta ett kliv ut ur den berömda boxen och ekorrhjulet. Kanske tillgodoser du alla andras behov först och glömmer bort dina egna? Det finns en längtan efter en djupare relation till dig själv och därmed även med andra, att kunnna identifiera och uttrycka dina behov, bli mer autentisk, leva i din sanning och kunna njuta av livet fullt ut? Är du redo att dyka ner i djupet av din själ och ge dig ut på din mest spännande resa? Den in i dig själv?

Då har du kommit RÄTT!

Det finns ingen quick-fix, ibland kan vi behöva stöd över tid. Samtidigt kan saker skifta blixtsnabbt. Det är min erfarenhet. Jag vill ge dig möjligheten att kunna omfamna alla delar av dig, så att du kan leva ett mer hållbart och levande liv. Jag stöttar dig att växa och att komma ihåg den kraftfulla skapare som du är här för att vara. Låt oss boka in ett lära känna samtal, så skräddarsyr vi ett program utifrån dina önskingar och behov.

SAMTAL

Önskar du samtal och vägledning i livet så stöttar jag dig gärna på din väg. Jag har många års erfarenhet av att möta männsikor i olika skeden i livet och är bl.a. utbildad psykiatrisjuksköterska, inom vårdande samtal, existentiell vägledning och Soul Realignment.

Trancendens är inte bara en naturlig del av livet, det är så du hittar den sanna skönheten inom dig!

PRIS: 1300 kr (Inkl. moms) för c:a 60 minuters uppföljande samtal via telefon eller videosamtal.

COACHiNGPROGRAM

Mina coachingprogram innehåller med fördel en blandning av läsningar i din din själs register (Akashakrönikan) varvat med transformativa samtal över tid. Detta är för dig som är redo att levla upp, bli mer sann mot dig själv och leva livet mer levande! Vi skräddarsyr innehållet utifrån vart du befinner dig just nu och styr riktningen dit du önskar!

INNEHÅLL:

  • Samtal, varvat med läsningar över tid
  • Själsprofilsläsning, Soul Realignment och skräddarsydda läsningar
  • Mailkontakt och personlig stöttning mellan samtalen
  • Ökat medvetande om dig själv och din omgivning, dina relationer, din hälsa, ökat välbefinnande och ett mer levande liv!
Just när larven trodde att livet var över,
började hon att flyga!

Ta med dig själv på den mest fantastiska och spännande resa du kan uppleva, den INRE resan, som i sin tur påverkar din upplevelse i den yttre verkligheten! Det vore en ära att få följa med dig längs din väg och att få se dig växa & blomma ut i mer av dig!

Du har möjlighet att boka in ett samtal kostnadsfritt med mig (utan köpkrav) så tar vi reda på din innersta längtan. Kontakta mig på luzita@dualitet.nu

Dessa månader har varit fantastiska! Älskar upplägget med blandningen av läsningar & samtal. Läsningarna har gett mig förståelse för många saker & möjlighet att justera. Jag tycker att du är superlätt att prata med & upplever att du alltid säger exakt vad jag behöver höra & jag älskar det! /C.A

”Luzita är en varm & inkännande människa med förmågan att lyssna & ge kloka svar. Själsprofilläsningen fungerade som en form av uppvaknande för mig där mina invanda beteenden fick ett ursprung. Utifrån det här kunde jag få distans till det som hämmat mig & våga tänka om & tänka nytt. Med Luzita vid min sida kände jag mig aldrig ensam & mer modig. Luzita har på ett värmande sätt stöttat & funnits där såväl under som mellan våra samtal. En insikt att livet faktiskt innebär oändliga möjligheter!”/ L.R

Läs fler klientberättelser här.