COACHNiNGPROGRAM

Vill du få pusselbitar om dig själv, och sätta dem på plats i ditt liv, för att kunna förstå dig själv bättre och gnugga sömnen ur dina ögon och vakna upp till den du verkligen är? Vill du även bli kärleksfullt mött på din väg så att du kan ta steg som kan kännas nya och okända? Är du trött på att vara trött, på att inte veta din riktning? Vill du ta dig ut ur boxen, ekorrhjulet och sluta tillgodose alla andras behov först? Längtar du efter en djupare relation till dig själv och därmed andra, att bli mer autentisk, leva i din sanning och kunna njuta av livet fullt ut? Är du redo att ta emot den vackra sanningen om din själ och ta stegen mot din innersta längtan?

Då har du kommit RÄTT!

Trancendens är inte bara en naturlig del av livet, det är så du hittar den sanna skönheten inom dig!
  • Samtal, varvat med läsningar över tid
  • Själsprofilsläsning, Soul Realignment och skräddarsydda läsningar
  • Mailkontakt och personlig stöttning mellan samtalen
  • Ökat medvetande om dig själv och din omgivning, dina relationer, din hälsa, ökat välbefinnande, och ett mer levande liv

VAD iNGÅR i ETT COACHiNGPROGRAM?

Coachingen sker över tid och innehåller en blandning av läsningar i din Akashakrönika (din själs energimässiga register) varvat med uppföljande transformativa samtal. Detta är för dig som är redo att levla upp, bli mer sann mot dig själv och leva livet mer levande! Självklart skräddarsyr vi programmet och coachingen utifrån var du befinner dig just nu och styr riktningen dit du önskar!

Utgångspunkten är att ta reda på vem du är på själsnivå och dina unika gåvor. Längs resan går vi vidare och tittar på dina mönster och blockeringar som hindrar dig från att ta dig dit du önskar och har samtal om vad du behöver göra för att komma dit.

Just när larven trodde att livet var över,
började hon att flyga!

Ta med dig själv på den mest fantastiska och spännande resa du kan uppleva, den INRE resan, som i sin tur påverkar din upplevelse i den yttre verkligheten! Jag följer dig gärna på vägen!

Boka in det första samtalet kostnadsfritt med mig (utan köpkrav) så tar vi reda på din innersta längtan. Kontakta mig på luzita@dualitet.nu. Det vore en ära att få följa med dig längs din väg och att få se dig växa & blomma ut i mer av dig!

Dessa månader har varit fantastiska! Älskar upplägget med blandningen av läsningar & samtal. Läsningarna har gett mig förståelse för många saker & möjlighet att justera. Jag tycker att du är superlätt att prata med & upplever att du alltid säger exakt vad jag behöver höra & jag älskar det! /C.A

”Luzita är en varm & inkännande människa med förmågan att lyssna & ge kloka svar. Själsprofilläsningen fungerade som en form av uppvaknande för mig där mina invanda beteenden fick ett ursprung. Utifrån det här kunde jag få distans till det som hämmat mig & våga tänka om & tänka nytt. Med Luzita vid min sida kände jag mig aldrig ensam & mer modig. Luzita har på ett värmande sätt stöttat & funnits där såväl under som mellan våra samtal. En insikt att livet faktiskt innebär oändliga möjligheter!”/ L.R

Läs fler klientberättelser här.