COACHiNG

Vill du gnugga sömnen ur dina ögon & vakna upp till den du verkligen är? Är du trött på att vara trött, på att inte veta din riktning? Vill du ta dig ut ur boxen, ekorrhjulet & sluta tillgodose alla andras behov först? Längtar du efter en djupare relation till dig själv & därmed andra, att bli mer autentisk, leva i din sanning, & njuta av livet fullt ut? Är du redo att göra de förändringar som krävs?

Ta med dig själv på den mest spännande resan du kan uppleva, jag följer dig gärna!

Trancendens är inte bara en naturlig del av livet, det är så du hittar den sanna skönheten inom dig!

Coachingen består av ett program innehållandes en blandning av läsningar i din Akashakrönika (din själs energimässiga register) varvat med uppföljande transformativa samtal. Detta är för dig som är redo att levla upp, bli mer sann mot dig själv & leva livet mer levande! Självklart skräddarsyr vi coachingen utifrån var du befinner dig just nu & styr riktningen mot det du önskar!

VAD iNGÅR i PROGRAMMET?

  • Samtal, varvat med läsningar varannan vecka
  • Själsprofilsläsning, soul Realignment, skräddarsydda läsningar
  • Mailkontakt för stöttning mellan samtalen
  • Ökat medvetande, välbefinnande, riktning mot dina mål, ett mer levande liv

Vi börjar med att ta reda på vem du är på själsnivå, vilket är utgångspunkten i coachningen. Längs resan kan vi sedan gå vidare & titta på dina mönster & blockeringar som hindrar dig från att ta dig dit du önskar & samtal om vad du behöver göra för att komma dit.

När larven trodde att livet var över började hon flyga!

Boka in ett kostnadsfritt samtal, så tar vi reda på din innersta längtan & skräddarsyr ett program för dig genom att kontakta mig på luzita@dualitet.nu. Det vore en ära att få följa med på din resa!

Läs även klientberättelser för att ta del av andras upplevelser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *