HELiGT RUM FÖR KViNNOR

Event i samarbete med Marika Tapper den 7/11 i Eskilstuna

Att leva i sin feminina energi är ingenting vi gör, utan det är något vi ÄR! I varandet är vi fantastiska skapare av kärlek & liv.

Vi är här för att vara & uppleva oss själva som de unika varelser vi är, genom kropp, sinne, hjärta & själ. Den feminina urkraften med intuition, skapande & flödande stormande härlighet prioriterats ofta bort för prestation, ansvar & rationalitet.

Nu finns möjligheten för dig som är redo att bjuda in mer av din hälsosamma feminina energi & återskapa balansen till den maskulina energin inom oss & omkring oss. Tillsammans skapar vi ett heligt rum där vi kan hålla varandra i kärlek & trygghet & blomma i vår fantastiska kraft. Det sker i den kärleksfulla närvaron av Marika & Luzita genom heliga ceremonier, övningar, kreativitet, flöde, delningar, meditation, rörelse, dans & mycket mer!

MARIKA Jag hjälper dig att stärka din kontakt med det gudomliga inom dig så du kan leva genom sanningen av vem du verkligen är. Mitt själsuppdrag på jorden är att återföra mänsklighetens medvetande till det upplysta tillståndet av kärlek.
LUZITA Jag väver in kroppen, sinnet & själen i allt jag gör. Jag älskar att inspirera, sätta guldkant på tillvaron, utmana sanningar & att njuta av & uppleva livet. Jag har en stor nyfikenhet & genuint intresse för människor & älskar att se andra växa & blomma!

Är du redo att…

Bejaka mer av din kvinnlighet & utforska den feminina energin inom dig & uppleva den genom kropp, sinne & hjärta?

Känna dig trygg med dig, din kropp & gudomligheten i ditt liv?

Hitta balans & hylla gudinnan inom dig?

Landa djupare in i kroppen, varandet & härligheten som redan bor inom dig?

När: 7 November kl 11:00 – 18:00

Pris: 1599 kr (Vegetarisk lunch och fika ingår)

Plats: MOWE Hälso & Yogacenter, Eskilstunavägen 34

Läs mer och boka din plats på: https://varamedveten.se/heligt.rum.for.kvinnor.html