DUALiTET

– Inte det ena ELLER det andra. Du Är Allt…

NÄR VI OMFAMNAR ALLT INOM OSS SJÄLVA MED KÄRLEK VÄXER & BLOMMAR VI. VI BEHÖVER INTE BARA MENTALT ACCEPTERA VÅR SITUAION, UTAN PASSIONERAT OMFAMNA & SKAPA DEN!

Jag som driver Dualitet heter Luzita & brinner för personlig utveckling & hälsa. För mig hör allt hör ihop, vår fysiska, mentala, emotionella & andliga hälsa. Vi människor är andliga varelser med en kropp & sinne att uppleva oss själva med.

Dualitet för mig betyder att inkludera ALLT i vår mänskliga upplevelse. Att omfamna både det vackra & det vilda, det mörka & det ljusa inom oss utan att värdera. Det är när vi inser vår förmåga & börjar ta ansvar för vårt liv & vågar tro på vad som är möjligt som vi kan leva fullt ut. Att föra medvetenhet & ljus in i situationer som vi förnekat, förminskat eller tryckt undan, för att lära oss mer om oss själva & livet & börja skapa det liv som DU vill leva…. Det börjar med dig!

Största delen av mitt arbetsliv har jag arbetat som sjuksköterska inom psykiatrin. Jag har startat egenvårdsgrupper för att stärka människors egna inneboende hopp, resurser & förmågor. Jag är även gympa- & dansinstruktör, utbildad massageterapeut, Advanced Soul Realignment practitioner & existentiell vägledare. Jag är mamma till två fantastiska barn, med ett stort intresse för graviditet, förlossning, anknytning & föräldraskap & Föda utan rädsla instruktör. Jag älskar att uppleva livet & utmana mig & prova nya sätt att vara kreativ & skapa på så det finns även ett galleri här med målningar. Visionen i företaget är att sammanfläta den samlade livskunskapen i mitt arbete på alla nivåer & bidra med inspiration, stöttning & erfarenhet. Jag tror att du har hittat till den här sidan av en anledning, du vill inte längre begränsa dig -du vill växa & blomma! Det vore en sann ära att få vara med på din resa… Att få lyssna till dina viskningar, omfamna allt så att du kan blomma ut i ännu mera DU!!