DUALiTET

Inte det ena eller det andra Du Är Allt…

När vi omfamnar allt inom oss själva med kärlek växer & blommar vi.
Vi behöver inte bara mentalt acceptera vår situation, utan passionerat omfamna & skapa den!

Jag som driver Dualitet heter Luzita & brinner för personlig utveckling & hälsa. För mig hör allt hör ihop, vår fysiska, psykiska & andliga hälsa. Vi människor är andliga varelser med kropp & sinne att uppleva oss själva med.

Dualitet betyder att ALLT får finnas i vår mänskliga upplevelse & att allt vi vågar tro på är möjligt. Här inkluderas de ibland oförenliga perspektiven såsom det ändliga & oändliga, det temporära & eviga, den upplevda & faktiska sanningen, det vardagliga & heliga, kroppen & själen. Att inte förminska oss själva eller livet, utan att skapa det liv som DU vill leva…. Det börjar med dig!

Största delen av mitt arbetsliv har jag arbetat som sjuksköterska inom psykiatrin. Jag har startat egenvårdsgrupper för att stärka människors egna inneboende hopp, resurser & förmågor. Jag är även gympa- & dansinstruktör, utbildad massageterapeut, Soul Realignment practitioner & snart existentiell vägledare. Jag är mamma till två fantastiska barn, med ett stort intresse för graviditet, förlossning, anknytning & föräldraskap & Föda utan rädsla instruktör. Jag älskar att uppleva livet & utmana mig & prova nya sätt att vara kreativ & skapa på. Visionen i företaget är att sammanfläta den samlade livskunskapen i mitt arbete på fysisk, psykisk & andlig nivå. Jag tror att du har hittat till den här sidan av en anledning, du vill inte längre begränsa dig -du vill växa & blomma! Det vore en sann ära att få vara med på din resa… Lyssna till dina viskningar, omfamna allt så att du kan blomma ut i ännu mera DU!!