DUALiTET

– Inte det ena ELLER det andra. Du Är Allt…

NÄR VI OMFAMNAR ALLT INOM OSS SJÄLVA MED KÄRLEK VÄXER & BLOMMAR VI. VI BEHÖVER INTE BARA MENTALT ACCEPTERA VÅR SITUAION, UTAN PASSIONERAT OMFAMNA & SKAPA DEN!

Jag som driver Dualitet heter Luzita & brinner för personlig utveckling & hälsa. För mig hör allt hör ihop, vår fysiska, mentala, emotionella, sociala & andliga hälsa. Vi människor är inte bara en droppe i havet, utan hela havet i en droppe.

Dualitet för mig betyder att inkludera ALLT i vår mänskliga upplevelse. Att omfamna både det vackra & det vilda, det mörka & ljusa inom oss utan att värdera. När vi inser vår egen storhet, våra förmågor & börjar ta mer ansvar för vårt liv. När vi vågar tro på vad som är möjligt kan vi utforska vad det innebär att leva fullt ut. Att föra in medvetenhet i situationer som vi (medvetet eller omedvetet) förnekat, förminskat eller tryckt undan. Att lära oss mer om oss själva & livet & börja skapa det liv som DU vill leva…. Det börjar med dig & mig!

Jag har en bakgrund som sjuksköterska inom psykiatrin där jag bl.a startat egenvårdsgrupper för att stärka människors egna inneboende hopp, resurser & förmågor. Jag är även gympa- & dansinstruktör, massageterapeut, Advanced Soul Realignment practitioner & existentiell vägledare. Jag är mamma till två fantastiska barn, med ett stort intresse för graviditet, förlossning, anknytning & föräldraskap & Föda utan rädsla instruktör. Jag älskar att uppleva livet & utmana mig & prova nya sätt att vara kreativ & skapa. Så här finns även ett galleri med målningar. Visionen i företaget är att sammanfläta den samlade livskunskapen i mitt arbete på alla nivåer & bidra med inspiration, stöttning & erfarenhet. Jag tror att du har hittat till den här sidan av en anledning, du vill inte längre begränsa dig -du vill växa & blomma! Det vore en sann ära att få vara med på din resa… Att få lyssna till dina viskningar, omfamna allt så att du kan blomma ut i ännu mera DU!!