HOLY MAMAS!

I samarbete med Mikaela Loeks erbjuder vi dels en öppen Facebookgrupp med inspiration och sammanhang för gravida. Vi erbjuder även gravidgrupper online där vi skapar ett sammanhang och ett heligt space för att stärka gravida kvinnor med fokus på att hedra kvinnlighetens, graviditetens, födandets och föräldraskapets fantastiskt, förunderliga mysterie!

Gå med i facebookgruppen HOLY MAMAS för att inte missa härlig inspiration, videos, samtal och datum för våra kursstarter! Skriv också gärna upp dig på Dualitets nyhetsbrev!

GRAVIDGRUPP ”MAMMALIV”

För dig som är gravid, första- eller flergångsföderska som längtar efter att hedra dig själv, din graviditet och förlossning och att njuta maximalt under denna expanderande period av ditt liv.

Under 2 månader tillsammans får du:

  • Startkit med handgjorda, naturliga och lyxiga feel-good presenter för njutning i vardagen.
  • 4 stycken onlinesamtal i grupp, där du får möjlighet att dela och ta del av andras resor och bli bemött som den fantastiska kvinna du är.
  • Tillgång till en sluten facebook-grupp. Ett heligt rum för förundran, sammanhang, växande, delningar och expanderande övningar mellan onlineträffarna.
  • Tillgång till BONUSVIDEOS med meditationer, gravidyoga och förlossningsförberedande tips.

Pris : 4200 kr

Anmäl ditt intresse via mail där du beskriver lite om dig själv, beräknat förlossningsdatum och varför du längtar efter ett sammanhang tillsammans med andra!