SJÄLSLÄSNiNGAR

Vi ÄR ALLA EN DEL AV UNIVERSUM, KÄLLAN, SKAPELSEN ELLER VAD DU VILL KALLA DET & Vi ÄR HÄR FÖR ATT UTFORSKA & UPPLEVA OSS SJÄLVA SOM DE UNIKA KREATIVA SKAPELSER VI ÄR.

Vill du treva med ficklampa i mörkret, eller vill du gå på en upplyst väg med energi, lätthet & överflöd? Är du redo att öka livskraften & leva ditt liv utifrån din själs sanning?

I en själsläsning hämtas information från ditt själsregister, även kallad Akashakrönikan. Där finns ALL information om oss på själsnivå, våra unika gåvor, tidigare val & mönster som blockerar oss från att leva fullt ut. Som själens Google. I denna metod hämtas användbar & praktisk information om dig. Genom att bli medveten om dina gåvor & mönster kan du göra nya val i linje med dig. Genom din vilja till medvetna handlingar är det möjligt att skapa en kraftfull, fokuserad transformation på alla nivåer i ditt liv.

Följande läsningar i Akashakrönikan erbjuds:

SJÄLSPROFILSLÄSNING

Vem är du på själsnivå? Vilka är dina gåvor? Vad säger ditt ursprung om dig? Du får reda på vilket sätt just DU får mest livskraft & hur du kan uttrycka det liv du är skapad för att uppleva. Du får reda på vad du behöver tänka på för att uttrycka din själs sanning.

PRIS: 2100 kr (inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, presentation av din själsprofil via telefon, ca 30-45 minuter & inspelning av samtalet.

SOUL REALIGNMENT®

Du kanske har gjort medvetna val & förändringar, provat olika metoder men känner att något saknas & inte faller på plats? Upplever du brist, eller att du upprepar mönster som du inte kommer vidare i?

I en Soul Realignment® läsning får du en själsprofilsläsning som beskrivs ovan, men vi tar också reda på dina blockeringar & begränsningar som hindrar dig från att nå de mål & drömmar du strävar mot. Du får reda på hur & vart dessa blockeringar skapades & vad du praktiskt kan göra för att lösa upp dem. Detta för att kunna uppleva mer av dig & det du är här för att uppleva & skapa de resultat du längtar efter. Alla handlingar har sina konsekvenser, antingen är de i linje med dig & ökar din livskraft eller så skapar de begränsningar & blockeringar som leder till brist.   

Är du redo att uppleva dig själv fullt ut & släppa det som hindrar dig?

PRIS: 4200 kr (Inkl. moms). I priset ingår mitt förarbete, din Soul Realignment® läsning via telefon ca 90 minuter, full energirensning & återställning av din själs struktur, hemläxa samt inspelning av samtalet.

KOMPLETTERANDE LÄSNINGAR

För dig som redan har gjort en själsprofilsläsning eller Soul Realignment, så finns det mycket mer att utforska genom Soul Realignment! Dels kan vi titta på din själs specialiseringar & livsteman. Eller energierna i din bostad, i en fastighetsrensning. Det är även möjligt att läsa av chakrabalansen i din kropp & se om du har över eller underskott i dina energicenter. Vi kan också titta på specifika livssituationer som du finner problematiska i ditt liv & vad som ligger till grund för dessa. Det är också möjligt att titta på två själars gemensamma historia & karmamönster genom en s.k. relationsläsning. Det kan vara till din partner, familjemedlem eller andra typer av relationer som du vill veta mer om för att förstå dig själv & er relation bättre & era gemensamma mönster. Vi kan också ta reda på vilka dina andliga guider är & vad de har för budskap till dig.

Kontakta mig om du är intresserad av uppföljande läsningar!

UPPFÖLJANDE SAMTAL

Om du efter din läsning vill ha fortsatt vägledning hur du kan välja & agera i ditt liv utifrån din själsprofil så är du välkommen att boka in uppföljande samtal via telefon så stöttar jag dig vidare på din väg.

PRIS: 850 kr (Inkl. moms) för 45- 60 minuters uppföljande samtal, inklusive inspelning.

För bokning eller frågor kontakta mig på Luzita@dualiet.nu.

Jag börjar med att hämta informationen i Akashakrönikan/ ditt själsregister efter inkommen betalning. Samtliga läsningar görs på distans & presenteras över telefon med inspelning av samtalet så att du har tillgång att lyssna om & om igen på informationen.

Läs gärna KLIENTBERÄTTELSER här

ANTINGEN ÄR ALLT MAGISKT ELLER INGET. DET BEROR PÅ DITT PERSPEKTIV