FÖR GRAViDA & FÖRÄLDRAR

Jag erbjuder kurser i den förlossningsförberedande metoden FÖDA UTAN RÄDSLA. Detta är för dig som är gravid & sker tillsammans med din partner eller stödperson. Det är den kompletta metoden för en tryggare, naturligare & enklare förlossning. Med hjälp av kunskap om vår fysiologi aktiveras kroppens fascinerande inneboende förmåga att föda & hur vi som partner eller stödperson kan stödja denna process. Metoden är stärkande & ger er konkreta verktyg inför den kommande förlossningen så att det blir den bästa möjliga upplevelsen för er & ert kommande barn!

Jag tar emot privata sessioner i ditt hem inom Södermanlands och Stockholmsområdet. Jag anordnar även gruppsessioner tillsammans med andra par.

PRIS 3800 kr (inklusive moms) per par i ert hem. I priset ingår ca 4 timmars utbildning i föda utan rädsla.

PRIS 1700 kr (inklusive moms) per par i en mindre grupp tillsammans med andra par. I priset ingår ca 4 timmars utbildning i föda utan rädsla. Gruppen skapas utifrån intresseanmälningar, så hör av dig!

HUR MYCKET KÄRLEK FÅR DET PLATS I ETT HJÄRTA?

Jag tar också uppdrag som POST PARTUM DOULA omkring Eskilstunatrakten. Vi tar vi mer & mer emot hushållsnära tjänster, men tänk om vi kunde ta emot hjälp i vårt föräldraskap & inte se föräldraledigheten som en prestation där vi jämför oss med andra, blir utmattade av sömnbrist, latteträffar, babysim & bilden av det perfekta hemmet, föräldraskapet & relationerna. Om vi istället kan räcka ut en hand & be om hjälp för att få de bästa förutsättningarna & det viktigaste av allt- att skapa anknytning & relation till ditt nyfödda barn. En Postpartum Doula kommer hem till dig & kan ge dig information, emotionellt stöd i din föräldraroll & möjlighet till återhämtning efter förlossningen. Jag kan hjälpa till med lättare hushållsarbeten, ordna en måltid, ta hand om ditt barn om du behöver vila eller återhämtning, så att du/ni får den bästa möjligheten att skapa kontakt & anknytning till ert barn under föräldraledigheten.

Du är ÄLSKAD. Du ÄR kärlek

KLIENTBERÄTTELSER

Maila för bokning & intresse Luzita@dualitet.nu