SYSTERSKAP & GUDINNEKRAFT

Välkommen till programmet för djupare kontakt med din sanning och intuition genom att öppna upp portalen till din egen sensualitet som källan till din egen livskraft.

Nyckeln till vår inre vägledning är när kroppen och själen kommer i takt. Alla våra svar och vår egen djupare sanning finns i kontakten med vår kropp och vår intuition. Men ibland är det svårt att höra och svårt att lyssna. Vår livsstil och höga tempo kan göra det svårt att höra själen och känna kroppens signaler. Vi behöver varva ner för att komma i takt och och släppa in vår själs längtan i vår vardag och liv.

I programmet vill vi ta dig på en inre resa för att möta dig själv. Vi vill ge dig möjlighet att se dig själv och komma ihåg vem du är. Mänsklig och gudomlig i samma kropp. Kött och blod samtidigt som du är en högre medvetenhet i kontakt med djupare vägledning och magi. 

Vi är här för att hjälpa dig att hitta tillbaka till din inre visdom och din feminina kraft. Vi guidar dig till djupare närvaro i din kropp. Kontakten med din egen kvinnliga sensualitet är portalen till din egen livskraft och din själs vägledning.

Vårt gemensamma VARFÖR är att hjälpa kvinnor att hitta tillbaka till själens viskning och intuition genom att låta njutning vara vägledande. Vi båda har levt liv fyllt av prestation och duktighet som i slutänden ledde fram till separation, utmattning och ett behov av att helt ändra sättet vi lever på.

Under de senaste fyra åren har vi båda varit på en läkande resa som fört oss mot närvaro i nuet och en djup acceptans av att känna alla känslor och låta dem få ta plats och finnas i kroppen. Att vi är skaparna av vår egen verklighet och att se hur universum alltid verkar till vår fördel. Det har fört oss mot en tillåtelse av oss själva att få skina och bli sedda av världen. Vi är nu på en plats där vi inte längre kan hålla allt detta inom oss eller i våra egna cirklar längre.

Vi hör ropen från systrar och vi öppnar upp möjligheten för er nu att ta del av den här läkande medicinen. I programmet Systerskap & Gudinnekraft har vi samlat alla de kraftfulla verktyg som vi själva använder oss av och som fört oss närmare vår egen sanning, intuition och feminina kraft och sensualitet.

De här 12 veckorna i Systerskap & Gudinnekraft är för dig som:

  • Behöver och vill ha en förändring i hur du lever ditt liv.
  • Behöver verktyg för att kunna varva ner och landa i kroppen.
  • Vill och vågar höra din egen sanning och är redo för att följa den.
  • Vill utforska hur det känns i kroppen att leva och röra dig i livet utifrån din feminina energi.
  • Vill skapa en trygg, grundad och stabil kärleksrelation med dig själv. Vill komma i kontakt och våga utrycka din kvinnliga sårbarhet, kraft och sensualitet.

Innehåll:

Under dessa 12 veckor kommer du att få ett individuellt samtal via telefon med Luzita eller Liselotte där vi presenterar vem du är på själsnivå och din själs gåvor utifrån din själs register (Akashakrönikan). Det gör att du kan komma ihåg vem du är och öppna upp portalen till din själs vägledning. Det ger dig verktyg till en djupare acceptans och förståelse till varför din själ valde den här inkarnationen.   

Vi kommer även att ha samtal i grupp via Zoom varannan vecka där vi möts och delar vart vi befinner oss utifrån olika teman såsom intentioner, själen, feminina/maskulina energier, sensualitet, självkärlek, intuition och njutning. Du kommer få kraftfulla övningar som hjälper dig att komma i kontakt med en djupare sanning och mer närvaro i din kropp.

Du kommer även att vara en del av en sluten facebookgrupp där vi öppnar upp för systerskap och sårbarhet för att finna kraft och bevittna varandra. Som kvinna är du aldrig ensam i din process, det du känner och går igenom går alltid andra kvinnor igenom samtidigt. Det finns en otroligt läkande kraft i det gemensamma systerskapet! Här delar vi upplevelsen av övningarna och du får även tillgång till guidade meditationer om självkärlek och self-pleasure.

Sista tillfället firar vi med ett fysiskt event en heldag i Stockholm där vi möts i kraftfulla övningar.

Kursstart: Nästa kursstart är i början av 2024, skicka ett mail om du vill anmäla intresse.

Anmälan: luzita@dualitet.nu

Vill du ha våra bästa tips för att få in mer andlighet i vardagen? Klicka på knappen så får du dem via mail på direkten utan kostnad!

I Facebookgruppen Dualitet, nyfiken på… finns samtal i två delar där vi, Luzita och Liselotte pratar om vår resa in i den feminina energin och hur vi kom i kontakt med vår andlighet och hur informationen om oss från vår Akashakrönika påverkat oss.